Mijn naam is Jan-Willem en na 55 jaar aan de kust te hebben gewoond, woon ik sinds kort in het mooie Epe.
 
Ik heb ruim 45 jaar ervaring met honden, waarvan 11 jaar professioneel. Ik heb al eerder een hondenuitlaatservice gehad; FETCH Hondenuitlaatservice, van 2011 tot 2021, destijds gevestigd in Wassenaar. Met ontzettend veel plezier heb ik in die 11 jaar dagelijks met een mooie groep honden wandelingen gemaakt over de Wassenaarse stranden. Niets fijners voor een hond om zich helemaal te kunnen uitleven in het zand en in de zee...
 
Na een sabbatical van 2 jaar in Spanje ben ik sinds kort weer terug in Nederland en van start gegaan met Hondenuitlaatservice Epe. 
 
Het motto van mijn eerdere uitlaatservice was 'uw veilige en betrouwbare uitlaatservice', iets wat ik ook nu weer in de praktijk zal brengen. Veiligheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik heb in het verleden diverse opleidingen en workshops gevolgd waardoor het uitlaten veilig en zonder conflicten zal verlopen. Zo heb ik bijvoorbeeld bij de Martin Gaus Academie de meerdaagse Opleiding tot Erkende Hondenuitlaatservice gevolgd en o.a. ook de workshop Hondentaal.
 
En natuurlijk is een afspraak een afspraak, u kunt er van op aan dat ik uw hond op de afgesproken dag en tijd uit zal laten. Weer of geen weer! Alleen in extreme gevallen zoals zeer harde storm of gladheid vervallen de wandelingen uit veiligheidsoogpunt.
 
Ik ga in ieder geval graag op pad met uw hond!